verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

АВЕ, АВЕ АМА И АМИН БРЕ ЦЕЗАРЕ!: Сите анализи на д-р Дејан Донев во 2015 година

on 30 - 12 - 2015       
Проф. Дејан Донев. Фото: лична колекција
Проф. Дејан Донев. Фото: лична колекција

 

 1. Прво погледни се себеси а потоа зборувај за друг (15. 12. 2015)
 1. Изборите секогаш се најголем тест за етиката на новинарите (06. 12. 2015)
 1. Збогум рекламо, добредојде манипулацијо (27. 11. 2015)
 1. Медиумска (не)писменост – што беше тоа!? (15. 11. 2015)
 1. Аве, аве, ама и аман бре Цезаре! (26. 10. 2015)
 1. Колку министри може да собере еден ТВ-дневник? (13. 10. 2015)
 1. „Силни“ медиуми а уште помлитава јавност (23. 09. 2015)
 1. Непотпишано новинарство – премолчена вистина (13. 09. 2015)
 1. Кому кожувчето, кому јорганчето, а јавноста може и со кратки ракави!? (28. 08. 2015)
 1. Here comes the king again (14. 08. 2015)
 1. Изместувањето на контекстот само ќе ја „нашминка“ реалноста. Зарем живееме во толку лоша реалност!? (27. 07. 2015)
 1. Македонска „квазигонзо“ новинарска комедија (13. 07. 2015)
 1. Животот без политиканство е здодевен, но посигурен! (25. 06. 2015)
 1. Во една работа Станковски е во право: му нема крај на „лигавењето“ (15. 06. 2015)

 

 

 

Претплатете се за најнови вести