verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

новинари во улога на судии

Новинарка
Во овој тв прилог, новинарот се става во улога на судија, со тоа што за веќе завршен судски процес, каде има пресуда зазема страна. Тенденциозен прилог за да се прави притисок врз судството.


23 - 03 - 2018


ЗА

новинари во улога на судии

Новинарка
Во овој тв прилог, новинарот се става во улога на судија, со тоа што за веќе завршен судски процес, каде има пресуда зазема страна. Тенденциозен прилог за да се прави притисок врз судството.


23 - 03 - 2018


СТРАНА 5 of 275« ПРВА...34567...102030...ПОСЛЕДНА »