verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Заев: Ех што сте, никогаш не сум рекол дека Вучиќ е националист

Стево
Има видео снимка од интервју на Заев од 2017 во која тој го нарекува Вучиќ националист. На прес конференцијата премиерот искажа невистина со тоа што кажа дека никогаш не го нарекол Вучиќ националист. Факт е дека го нарекол националист.


16 - 02 - 2021


ЗА

Заев: Ех што сте, никогаш не сум рекол дека Вучиќ е националист

Стево
Има видео снимка од интервју на Заев од 2017 во која тој го нарекува Вучиќ националист. На прес конференцијата премиерот искажа невистина со тоа што кажа дека никогаш не го нарекол Вучиќ националист. Факт е дека го нарекол националист.


16 - 02 - 2021


ЗА

Заев: Ех што сте, никогаш не сум рекол дека Вучиќ е националист

Стево
Има видео снимка од интервју на Заев од 2017 во која тој го нарекува Вучиќ националист. На прес конференцијата премиерот искажа невистина со тоа што кажа дека никогаш не го нарекол Вучиќ националист. Факт е дека го нарекол националист.


16 - 02 - 2021


Претплатете се за најнови вести