verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Масакар на здрави дрва утрово во Градски парк

Билјана Стојанова
Почитувани, реакцијата е за невистинита објава во која има и видео на кое се гледа дека исеченото дрво е целосно суво. Ве молам за насоки за понатамошно постапување во насока на објавување на вистинити и проверени информации. Овој тип на ширење на невистинити вести има последици по лицата кои се директно вклучени во извршување на активностите како професионално така и психолошки.


12 - 06 - 2023


ЗА

Масакар на здрави дрва утрово во Градски парк

Билјана Стојанова
Почитувани, реакцијата е за невистинита објава во која има и видео на кое се гледа дека исеченото дрво е целосно суво. Ве молам за насоки за понатамошно постапување во насока на објавување на вистинити и проверени информации. Овој тип на ширење на невистинити вести има последици по лицата кои се директно вклучени во извршување на активностите како професионално така и психолошки.


12 - 06 - 2023


Претплатете се за најнови вести