verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Без одлука Груевски користел службени возила и обезбедување

Iva
Насловот е лаѓен и сосема спротивен на текстот. Имало одлука или немало одлука, или кога возел без одлука? Или па овој текст не треба да го рецензирате, оти е за Груевски може и да лажат?


07 - 06 - 2017


ЗА

Без одлука Груевски користел службени возила и обезбедување

Iva
Насловот е лаѓен и сосема спротивен на текстот. Имало одлука или немало одлука, или кога возел без одлука? Или па овој текст не треба да го рецензирате, оти е за Груевски може и да лажат?


07 - 06 - 2017


ЗА

Без одлука Груевски користел службени возила и обезбедување

Iva
Насловот е лаѓен и сосема спротивен на текстот. Имало одлука или немало одлука, или кога возел без одлука? Или па овој текст не треба да го рецензирате, оти е за Груевски може и да лажат?


07 - 06 - 2017


СТРАНА 20 of 287« ПРВА...10...1819202122...304050...ПОСЛЕДНА »

Претплатете се за најнови вести