verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Србија: Секој петти вакциниран со Синофарм не развил антитела ни по втората доза

Lidija Nikolovska
Пребарував во истражувањата на “Центарот за медицинска истраживања - Београд“ за да го најдам ова истражување, но такво НЕМА. Пребарував и по публикациите на именуваната докторка - НЕМА, пребарував и низ српските медиуми за ваков напис, не најдов. Само најдов дека овој портал ова го објавува и Сител. А од каде информации ...?!?


22 - 05 - 2021


ЗА

Србија: Секој петти вакциниран со Синофарм не развил антитела ни по втората доза

Lidija Nikolovska
Пребарував во истражувањата на “Центарот за медицинска истраживања - Београд“ за да го најдам ова истражување, но такво НЕМА. Пребарував и по публикациите на именуваната докторка - НЕМА, пребарував и низ српските медиуми за ваков напис, не најдов. Само најдов дека овој портал ова го објавува и Сител. А од каде информации ...?!?


22 - 05 - 2021


Претплатете се за најнови вести