verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Читајте ги декларациите за заштита од ГМО

Ели П.
Уште да имаше изјава од некој генетичар, биолог, експерт еве не знам, што ќе објасни што треба да препознаам кога ќе ја читам декларацијата...како се обележани состојки во кои има вкрстени гени од растенија и животни од друг вид
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=8301395528&id=9&prilog=0&setIzdanie=22965


05 - 09 - 2013


ЗА

Христијан Илиевски нов заменик директор на Агенцијата за странски инвестиции

Активистички
Пример на комбинирање политичка пропаганда со (не)прикриено рекламирање? Има и коментари од типот „...за пофалба е...“
http://www.press24.mk/hristijan-ilievski-nov-zamenik-direktor-na-agencijata-za-stranski-investicii


29 - 08 - 2013


ЗА

Зголемен бројот на абортуси, пет девојки се премислиле

Даниел
Хаџилега тврди дека нема посебни формулари. Тогаш таа јавно изјавува дека Клиниката за гинекологија во Скопје, каде што е директорка, дека го крши новиот Закон за прекинување на бременоста. Тогаш Тодоров нека и пушти инспекција и да ја санкционира.
http://dnevnik.mk/?ItemID=E8AE910526451D42BC702FB18EDA4134


29 - 08 - 2013


Претплатете се за најнови вести