verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Џеваир

Н.Н.
Скоро сите медиуми што објавиле вест дека е дигната карабината на зградите на Џеваир ја илустрирале со стара слика од компјутерска симулација на проектот, а не со фактичка фотографија од лице место. Врз оваа основа било кој од написиве може да биде рецензиран...
http://www.time.mk/?search=news&query=%D0%8F%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%B8%D1%80


14 - 08 - 2013


Претплатете се за најнови вести