verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Македонија мора што поскоро во НАТО: Од север идат опасни ветрови!

Damjan
Текстот преку манипулација и повикување преку неименувани извори (освен еден) и криење зад флоскулата "експерт" има намера да изврши притисок врз слободната волја на граѓаните да излезат на претстојниот референдум. Ова е дополнето со некои геостратешки анализи кои не се базираат на принципите на меѓународното право (пример Косово и Србија би разменувале територии, а "подебелиот" крај би го извлекла и Македонија која потенцијално би изгубила територии, што е прекршување на меѓународното право со оглед на тоа што Македонија е призната како суверена и самостојна држава). Со почит


30 - 07 - 2018


Претплатете се за најнови вести