verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

„ЈУНИВЕРЗАЛ МЈУЗИК“: Подготвени сме да инвестираме во Македонија

Ранко
„Мала“ но битна разлика меѓу насловот и тектстот: „Мора да се создадат активни пазари за да може да влеземе во Македонија, вели д-р Бортлоф“
http://www.telegraf.mk/aktuelno/makedonija/45507-juniverzal-mjuzik-podgotveni-sme-da-investirame-vo-makedonija


18 - 07 - 2013


Претплатете се за најнови вести