verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Програма „Медиумски лидери 2016“

on 19 - 11 - 2015       
Овој напис го има и на: Албански

Отворено е аплицирањето за програмата „Медиумски лидери од Македонија 2016“. Таа предвидува избрани кандидати да учествуваат во четиримесечна работа во САД во тамошна медиумска организација, при што се добива медиумска и лидерска обука и можности за запознавање и за комуникација со медиумски експерти од САД.

Краен рок за аплицирање е 18 декември 2015 година на следнава адреса: http://www.irex.org/project/macedonia-media-leaders-program.  

Дополнителни информации можат да се добијат на: mmlp@irex.org.

Претплатете се за најнови вести