verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

All posts by Sefer Tahiri

Суфицит аналитичари – дефицит политички анализи!

на 1. 02. 2017 | |
  Кој е навистина политички аналитичар? Фото:Wikipedia/Pixabay

Политички аналитичар денес се нарекува секој што излегува на телевизија, на информативни изданија или политичкити дебати. Но, јавноста треба да разликува што и кој може да се нарече политички аналитичар, колумнист, експерт, универзитетски професор, итн.

  Пишува: Сефер ТАХИРИ   „По завршување на мандатот како заменик-министер за внатрешни работи, ќе можеме да ве користиме како политички аналитичар“. Со овие зборови еден новинар од

Претплатете се за најнови вести