verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Уреднички колегиум/средба со медиуми

on 28 - 05 - 2015       

Heder-crop

 

Почитувани колеги, почитувани медиуми,

Ве повикувам на нашиот редовен квартален колегум на соработниците на „Сервисот за проверка на факти во медиумите“ и на претставници на медиумите со кои сервисот има редовна соработка, а кој ќе се одржи на:

2 јуни 2015 година (вторник)
– со почеток во 15 часот
– во просториите на „Метаморфозис“ (сала на 3 кат)

Како и секогаш, ќе направиме осврт на досегашната работа и ќе разговараме како да продолжиме понатаму со оглед на турбулентниот период во кој се наоѓаме и кој ќе следи и понатаму.

Начинот и модалитетите на нашата работа во идниот период, во смисла како најдобро можеме да ги подигнеме стандардите во професијата во актуелните нестабилни политички услови, ќе бидат главна тема на состанокот, а ќе разговараме и за конкретни теми кои би можеле да ги покриеме во рамките на „Сервисот“.

Ве молам за задолжително присуство.

Срдечен поздрав,
Владимир Петрески
уредник

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Претплатете се за најнови вести