Archives

Сексистички текст за новата соработничка на министерката за финансии

на 23. 09. 2019 | |
 

[Рецензија:ЕКСПЛИЦИТНИ ФОТОГРАФИИ: Ова е новата советничка на Нина Групер ]

Навредлив и понижувачки напис со сексистички и шовинистички коментари е реалниот опис на овој текст. Линк до оригиналниот напис: ЕКСПЛИЦИТНИ ФОТОГРАФИИ: Ова е новата советничка на Нина Групер Датум и време на објавување: 15.9.2019 Датум на рецензија: 17.9.2019 Рецензент: Симона Атанасова Откако новата министерка за финансии, Нина Ангеловска, го објави составот на својот кабинет, на дел од порталите и на