Archives

Информирањето за избори е сериозен чин

на 8. 04. 2016 | |
[Рецензија: СДСМ прославува низ улиците бидеќи нема да има избори на 5ти Јуни] Треба да се отворат четири очи кога се известува, особено за битни и деликатни работи на политичката сцена во Македонија, дури и кога станува збор за медиум насочен кон македонската заедница во Австралија. Не е за занемарување фактот дека дијаспората има право на глас и вестите за изборите се многу битни за нив и за нивно информирање.   Линк до оригиналниот напис: СДСМ прославува низ улиците бидеќи нема да има избори на 5ти Јуни Датум и време на објавување: 07.04.2016, 00:25 Датум на рецензирање: 08.04.2016 Рецензент: Владо Ѓорчев  

ПОГРЕШНА ИНФОРМАЦИЈА

Веднаш мора да се каже дека насловот е невистинит: „СДСМ прославува низ улиците бидеќи нема