verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Пропагандата во врска со #СтудентскиМарш

on 16 - 12 - 2014       

Презентираме дел од написите во кои се рецензирани или анализирани медиумски производи поврзани со студентските протести против екстерното тестирање.

Анализи:

Новинарски лекции:

Колумни:

Рецензии:

Неодамна продукцијата „Аха“ објави интересен видеозапис со кој, на едноставен начин, ги објаснува главните поими во врска со студентските протести. Ова е добар пример на користење на новите технологии.

Претплатете се за најнови вести