verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Кирил Поп Христов со влошено здравје пренесен на клиника?

Владимир
Контрадикторни информации? Па белким не е толку тешко да се утврди дали Кили е на болница или во Шутка? Иле ваму или е таму. Нема потреба од „контрадикторни информации“. Освен ако некој сака информациите да останат „контрадикторни“...
http://alfa.mk/News.aspx?id=63654#.UkHhroaL8UF


24 - 09 - 2013


Претплатете се за најнови вести