verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

ЗА

Видео од несреќата кај Ласкарци

гледач
Се работи за видео од Алсат М, каде што според мене не се почитува новинарска етика, и се покажуваат мртви луѓе, кои што блиските по облеката можат да ги препознаат. Претерано се снимани од блиску, и тоа така се пушта во јавност. Лошо.


14 - 02 - 2019


Претплатете се за најнови вести