verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Дали фолкерот Наум Петрески предизвикал сообраќајка во Охрид и избегал?

Спиро Скубе
Dali da se recenzira ova?
http://www.ohridnet.com/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4/868-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BC-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9C%D0%B0%D1%98%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BB.html


30 - 09 - 2013


ЗА

Простачки наслов

Петар Марковски
До каде може да оди слободата на изразување?
http://www.maktel.mk/kolumni-sredina/item/5691-u-jebote-zhernovski-se-drznal-da-potroshi-15-000e-vo-reklami-pa-vie-bre-troshite-godishno-30-milioni-evra-aloooo-be-govedaaa


30 - 09 - 2013


СТРАНА 295 of 311« ПРВА...102030...293294295296297...300310...ПОСЛЕДНА »

Претплатете се за најнови вести