verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Андоновски: Михајловски го помакедончи Шекспир

Маријана Андоновска
Настанов е од големо значење за македонската култура, а наводно му било посветено малку внимание во медиумите. Можеби ако некоја од вестиве го има добро обработено, може да биде предмет на (позитивна?) рецензија?
http://www.time.mk/c/6f4d20194b/andonovski-mihajlovski-go-pomakedonci-sekspir.html


19 - 09 - 2013


СТРАНА 286 of 296« ПРВА...102030...284285286287288...ПОСЛЕДНА »