verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Сузана Ал Салкини во облаци

Мендо Велјановски
Граѓаните имаат право да добиваат веродостојни информации, а новинарите пред да објават нешто должни се да се информираат или барем по демантирањето на неточните информации, да го објават демантот и да се извинат за неточните информации.
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=0E19B1DFF3D23543A3BDC9113F3F057F


29 - 10 - 2013


ЗА

Кипарската полиција трага по Британецот кој како дете бил киднапиран од Роми

Елвис Шаќири
Ова е втор пат како барам рецензија на текст кој што нема ниту автор, ниту од каде е превземен текстот. Првиот пат не го рецензиравте текстот се надевам овој пат ќе одговорите. Се надевам дека ќе наидете на разбирање кога во јавноста се пласираат информации поврзани со Роми. Со почит, Елвис Шаќири
http://tocka.com.mk/1/109221/kiparskata-policija-traga-po-britanecot-koj-kako-dete-bil-kidnapiran-od-romi


28 - 10 - 2013


СТРАНА 274 of 296« ПРВА...102030...272273274275276...280290...ПОСЛЕДНА »