verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Повторно активна сектата „Црна Ружа“- се самоуби студентка

Перо Ложачот
Не сум видел нешто поглупаво денес, а сепак видов многу идиотски написи. Во текстов уште фали да повикаат на прогон на припадниците на Хари Кришна како секташи. Рециклирана антисемитска пропаганда како во вашиот текст за тој со весникот „Јуришник“.
http://denesen.mk/web/2014/05/14/povtorno-aktivna-sektata-crna-ruza-se-samoubi-studentka/


14 - 05 - 2014


Претплатете се за најнови вести