verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Сервис за проверка на факти од медиумите

Проект на УСАИД за зајакнување на медиумите во Македонија
USAID Logo

ЗА

Поради дефект во HAARP системот, наместо Србија, замрзната е Америка!

Марко Панковски
Очигледно е дека написот е базиран врз шпекулации и стреми кон сензационализам. Конкретни извори на информациите не се наведени, а исто така се споменува и "соговорник" за кој чисто се сомневам дека е соговорник на порталот туку дека текстот е ископиран и преведен.
http://tocka.com.mk/1/115501/poradi-defekt-vo-haarp-sistemot-namesto-srbija-zamrznata-e-amerika


08 - 01 - 2014


ЗА

Edhe zyrtarisht Tetova është qyteti më i ndotur në botë

Dritan Limani
Нема релевантен и точен показател дека е навистина така, односно дека Тетово е најзагадениот град во светот. Nuk ka indikator relevanт dhe te sakte se me te vertet Tetova eshte qyteti me i ndotur ne bote.
http://almakos.com/lajme/maqedoni/38465-edhe-zyrtarisht-tetova-eshte-qyteti-me-i-ndotur-ne-bote.html


30 - 12 - 2013


СТРАНА 266 of 296« ПРВА...102030...264265266267268...280290...ПОСЛЕДНА »