verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Предизборен молк

on 24 - 12 - 2016       

untitled

 

Почитувани читатели,

Од 24 часот денеска до 19 часот в недела (25 декември 2016 година) трае предизборниот молк. Во овој период „Сервис за проверка на факти во медиумите“ нема да објавува нови содржини – ни на веб-страницата на „Сервисот“, ниту на страниците и на профилите на „Сервисот“ на социјалните мрежи.

Претплатете се за најнови вести