verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

НОВИНАРСТВО СО КАПИЏИК ВО ВЛАСТА: 10 написи на Љубомир Костовски во 2015 година

on 30 - 12 - 2015       
Љубомир Костовски. Фото: лична колекција
Љубомир Костовски. Фото: лична колекција

 

  1. Весниците како фабриканти на политичката манипулација (14. 12. 2015)
  1. Атмосферата на „Фарма“ пренесена во студиото на МТВ (05. 12. 2015)
  1. Дојавувачот од 1971 година: Приказната за Серпико(03. 12. 2015)
  1. Претсмртни ламенти: ако умрам ил’ загинам (30. 10. 2015)
  1. „Истражувачко“ новинарство со капиџик во власта (15. 10. 2015)
  1. Новинарите како носачи на техника во его-трипот на премиерот (08. 10. 2015)
  1. Јавните функционери имаaт и јавни годишни одмори, другите политичари се „отвораат“ по избор (19. 08. 2015)
  1. Доба во која блогерите станаа колумнисти (04. 08. 2015)
  1. Македонија и руската пропаганда: „Турски тек“ заменет со бегалската криза (19. 07. 2015)
  2. Кој и зошто ѝ се нафрли на „Ал Џазира Балканс“ во Македонија? (05. 04. 2015)

 

Претплатете се за најнови вести