verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Фото натпревар на тема „Демократија, човекови права и владеење“ (DRG)

on 5 - 05 - 2014       
Овој напис го има и на: Албански

DRG photo contest

„Помогнете ни да ја раскажеме приказната и да го покажеме ликот на сите оние што работат на унапредувањето на Демократијата, човековите права и владеењето (Democracy, Human Rights and Governance -DRG) преку постигнувањата на ова поле и промовирањето, заштитата и продлабочувањето на демократијата ширум светот,“ се вели во поканата УСАИД за учество во овој натпревар.

Условите за учество и сите други прашања за учество на натпреварот можат да се добијат на следниве адреси: jbentoncooney@usaid.gov и rchilton@usaid.gov.

Рок за доставување на фотографиите е 16 мај.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Претплатете се за најнови вести