Реакции

Рецензија: Почна ловењето на гласови за и против Заев

на 8. 05. 2014 | | sq
Дневниот весник со веројатно најголема концентрација за она што се случува во кампот на опозицијата последните години – „Дневник“, деновиве објави текст со кој го најавува следниот Конгрес на СДСМ на 11 мај. Датумот е секако најнеспорен „детал“ од текстот, бидејќи може да се провери и на официјалниот сајт на партијата за која се однесува содржината. Но, сето останато, да речеме, како по традиција, кога се работи за „Дневник“ и авторката која ги потпишува текстовите за социјал-демократите, се информации добиени од анонимни извори, кои, за да биде уверливоста наводно поголема, се цитираат во форма на директно пренесен говор (мислење, сознание). Линк до оригиналниот напис: Почна ловењето на гласови за и против Заев Датум и време на објавување: 03.05.2014, 14:56 Датум