verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

All posts by Светлана Велјановска

Полицијата е заштитник на граѓаните, но кој да ја штити полицијата?

на 13. 01. 2014 | |
 

Зачудува што иако претседателот на независниот синдикат во изјавата за Телма вели дека полициските службеници се под постојан притисок и исплашени јавно да реагираат, па дури не ја исклучува и можноста револтот да го искажат со порадикални мерки, тоа не било предизвик уредниците на овој медиум, но и за другите кои ја пренесоа информацијата на 5 јануари 2014 година да проследат што ќе се случува понатаму!

  Пишува: доц.

Претплатете се за најнови вести