verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

All posts by Саше Димовски

Внимавај, дете!

на 25. 09. 2013 | | sq
Кој е јавниот интерес да се објави податокот дека седумгодишно дете, кое било земено од страна на неговите баба и дедо, кои не го давале на  мајката, има шуга и не е бањато со месеци?  Па макар и да станува збор за пренесување на детали од судење, како што е овој пример!   Пишува: Саше Димовски   Малата Александра не одела на училиште, по целото тело имала шуга и била

Претплатете се за најнови вести